+359 (0) 887 990 126

В разговор с нашите клиенти разбрахме, че с времето изборa на място за детски рожден ден става по-голям, но и по-труден. Неслучайно сме чували израза – „все едно организирам мини сватба”.

Как можем да помогнем?

Казвали сме, че независимо колко порастваш и къде ще празнуваш своя рождeн ден, той винаги може да бъде по-специален с подходяща украса.

Да, първоначално, клиентите са ни били скептични и са казвали, че украси от балони са само за деца, НО след като видят резултата и усмивките на гостите, се уверяват в нашите думи.

Изненада за любим човек

Приятно е, когато клиенти ни попитат – Искам да изненадам един приятел, как?; Любимата се връща и искам да направя нещо специално?

Когато правим украси за такива поводи, винаги е вълнуващо, защото виждаме в очите на клиента емоцията на очакването.

Искате да направите вашето ергенско или моминско парти незабравимо?

Ние ще предложим една по-нестандартна украса ..от балони, разбира се.

Подговете се, някой снимки са със съдържание 18+!

Това е една по-специална категория украси, която постоянно се опитваме да „оптимизираме”. С колеги от чужбина сме разговаряли и знаем, предизвикателствата тук са по-големи, но понякога клиентите не могат да се престрашат и залагат на стандартните решения.

Опитваме се и ще продължим в тази посока, да съветваме нашите настоящи и бъдещи клиенти, да бъдат по-смели и по-нестандартни в избора си на украса за тяхното бъдещо фирмено събитие.