+359 (0) 887 990 126

Ние сме ...Парти агенция „Марбал и Лони” , зад това име сме застанали екип от хора, които обичат работата си.

Каква е работата ни?

През 2009 година започнахме да се учим и ПРАВИМ украси от балони. През следващите години, ние освен че се учихме на техника, се научихме и да разбираме желанията на нашите клиенти. Научихме се не просто да правим украси от балони, но и да СЪЗДАВАМЕ и ТВОРИМ идеите на нашите клиенти.

Това ни даде сили да създадем собствена парти агенция, за да можем да бъдем още по-свободни и по-отворени към клиентите си.

Един човек ни каза: „много е хубаво, че харесвате работата си, но трябва и останалите да я харесват”. Ние вярваме и се уверяваме, след всяка среща и изпълнена украса, че това е така.

В нашите продукти и услуги, които ви представяме в сайта, ще можете да видите част от нашата работа. Щастливи сме, че клиентите се доверяват на нашия професионален опит и са смели в идеите и изискванията. Радваме се, че сме част от техния празник и сме помогнали той да бъде .....по-весел!

Искаме да благодарим и на хората, които ни подадоха ръка, да създадем собствена парти агенция. За нас е важно да споделим, че когато работим в екип заедно с нашите приятели и партньори, винаги постигаме повече, и повярвайте - винаги е ...по-весело!

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаем, очакваме ме ви на:

Адрес: Генерал Киселов 8 - В нашия офис и парти магазин – в него може да видите различни видове украси, както и да бъдете участник в направата на такава.

Или ни се обадете на телефон: 0887 990 126,

или ни пишете на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. – за всяка информация, която ви интересува относно вашия рожден ден, детско парти, фирмено събитие или друг повод за забавление - как може да помогнем да бъде по-весел.

А тук може да се запознаете и с нашите главни герои – Марбал и Лони. Те ще бъдат вашите гидове в света на приказките и историите с балони. Очаквайте от тях да споделят интересни факти за балоните, любопитни истории и смешни закачки.